Amennyiben nem látod a hírlevelet, kérlek kattints ide!

Kedves Kollégánk!

Két óriási hírt szeretnénk megosztani veled: szakmánk új televíziós gigakampányát és a KÖRMÖSNAPI sztárparádét.
Ebben a hírlevelünkben nagyon sok és fontos új információt és egy programváltozást találsz!

KÖRMÖSKAMPÁNY START

EXTRA HÍR - március 7-től kezdve minden hétvégén női fő műsoridőben vasárnaponként 10 órakor az -on
Trendmánia címmel a szépségápolással és műkörmökkel kapcsolatos műsor indul! A műsor az Elite Cosmetix szakmai támogatásával szeretné elérni azt a célt, hogy a nőknek nagyobb igénye legyen a szép körmökre és a szépségápolásra. Ezáltal hozzátok is gyakrabban járjanak!

Ez egyben magas presztízst is fog hozni az Elite Szalonprogramba már bekapcsolódott vagy a jövőben bekapcsolódó szalon-partnereinknek is, hiszen az ELITE PROFESSIONAL SZALONOK szakmai partnerként jelennek majd meg a műsorban is. Aki részt vesz a programban, biztosan érzi a hatást, aki pedig még nem csatlakozott, annak most itt a nagy lehetőség. (ide kattintva vissza tudod nézni a program részleteit a mukorom.hu-n)

Az első Trendmánia adásának ideje pont egybeesik március 7-i KÖRMÖSNAP rendezvényünkkel, amin reményeink szerint Te is ott leszel velünk. De nem maradsz le semmiről, mert az előadások szüneteiben bemutatjuk a TV adást. Személyesen is találkozhatsz a műsor vezetőjével és szakértőjével
Dombóvári Vandával és Jákob Zoltánnal.
Természetesen a rendezvényen is forgat a stáb! A KÖRMÖSNAP-ról előzetest az RTL Klub reggeli Csak Csajok műsorában láthatsz (a hét közepén) Kovács Gabó olimpiai bajnokunkkal.


SZTÁRPARÁDÉ A KÖRMÖSNAPON

ÚJ SZTÁRELŐADÓK ÉRKEZNEK A KÖRMÖSNAPRA:
- Az USÁ-ból Lynn Lammers -a vezető amerikai Nails Magazine listája szerinti- A VILÁG MA ELSŐ SZÁMÚ VERSENYZŐJE jön Magyarországra, ami egy igen nagy megtiszteltetés és öröm számunkra.
- Bemutatót tart még Valentina Denisenko, az EDGE technika megalkotója, nemzetközi főoktatója és szabadalmának tulajdonosa.

Tom Holcomb sajnálatos, súlyos betegsége miatt nem tud részt venni a rendezvényen. Az ő március 5-6. (péntek-szombati) képzése most elmarad, minden jelentkezőt külön is értesítünk.

LYNN LAMMERS-ről:

-A Nails Magazine -vezető amerikai körmös újság- őt választotta a VILÁG ELSŐ SZÁMÚ VERSENYZŐJÉVÉ (Nails Magazine Top 1 Competitor) 2008-ban és 2009-ben.
-Most lett Világbajnok Európában, Düsszeldorfban a Beauty International legutóbbi versenyén (ahol magyar versenyzők is minden évben indulnak, és eddig, tudomásunk szerint a 6. helyezés volt a legjobb eredményünk)
-Megnyerte az amerikai Nailpro Magazin kupáit is 2008 és 2009-ben
-Öt éve versenyez az USÁ-ban és sorra nyeri a versenyeket
Lynn 20 éve van a szakmában, az elmúlt években nívós versenyek szakértő zsűritagja.

Specialitása a pink&white (francia) építés, emellett mestere a Stiletto építésnek illetve csillámos-színes díszítéseknek. Ezt számos nemzetközi újság címlapján bizonyította már.
Valamit nagyon tudhat ez a lány. használd ki te is ezt a nagy lehetőséget, és nézd meg hogyan épít és díszít, tudd meg mi a titka a ma legnagyobbjának...

A RENDEZVÉNY -MEGVÁLTOZOTT- PROGRAMJA RÖVIDEN:
10.00 - Valentina Denisenko: technikai és díszítő bemutató (Denisenko Akadémia)
11.00 - Lynn Lammers: versenyzői csúcstechnika és amit ebből a szalonban is használhatunk
12.00 - Fekete Zsuzsanna, Nagyné Kovács Gabriella és Újvári Barbara közös, pörgős bemutatója: zselés építés technikai tréning; variációk, lehetőségek, és amit nem szabad elrontani
13.00 - Lynn Lammers: pink&white Stiletto építés, többszörös mosolyvonal, különleges körömformák
14.00 - Fekete Zsuzsanna, Nagyné Kovács Gabriella és Újvári Barbara együttes bemutatója: zselés díszítési variációk a szalonban
15.00 - Lynn Lammers: címlaphoz illő díszítések, színes francia végek, brilliant kombinációk

A RENDEZVÉNY TOVÁBBI KÜLÖNLEGESSÉGEI:
• Lynn Lammers nemcsak előadást tart, de részt vesz az Országos Bajnokság zsűrijében, illetve konzultálni lehet vele (tolmácsunk segítségével) előadásai között

• A mostani rendkívüli VÁSÁR leírására érdemes egy pillantást vetni, hiszen SOHA nem volt még ennyiféle termékünkre ilyen nagy akciónk. CSAK EZEN A NAPON.

• RENDEZVÉNY-HŰSÉG: Aki a KÖRMÖSNAP rendezvényen végig részt vesz , INGYENES KÉPZÉS-sel ajándékozzuk meg, amelynek értéke 9.800 Ft+Áfa (Részletek a meghívóban.)

• Többen kérdeztétek a KÖRMÖSNAP megközelíthetőségét BKV-val:
- 2-es (piros) Metróval a Moszkva térig majd 61-es villamossal a BAH csomópont megállóig.
- 8-as busszal az Erzsébet hídi végállomástól a BAH csomópontig.
Térképet lásd a meghívón. Autóval érkezőknek kibéreltük a Kongresszusi Központ parkolóját.

(Az alábbi képre vagy ide kattintva látható a teljes meghívó)

A helyszín és a kivetítő hatalmas, SZERETETTEL VÁRUNK TÉGED!

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
www.mukorom.hu
Elite Körmösakadémia
Műköröm alapanyagok
Körömfutár



Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com