Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!
Üdvözlünk Téged így december elején, a közelgő ünnepek "nagy hajtása" előtt!

HAVI AKCIÓ - DECEMBER

Kicsit már a Karácsonyra is gondolva állítottuk össze a hagyományos HAVI AKCIÓNK alábbi aktuális DECEMBERI listáját:
Lila Paraffingép
Egy szép készülék a télen közkedvelt paraffinos kéz- és lábápoláshoz. 3 fokozatban állítható. Ajándék kesztyűvel és lábtyűvel (3.100.- forint értékben).
-30% 20.480.- helyett 14.335.-
Salon Drill csiszológép
Beszorító-gyűrűs, fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal, lábpedál-kapcsolóval.
-40% 26.150.- helyett 15.690.-
Közepes műkörmös-kozmetikai táska
Crystal Nails logó, füst-metál dizájn, belső rekeszek, fiókok textilbőr béléssel. Sokan keresik Karácsonyra.
(H)37 x (M)26 x (SZ)23 cm
-30% 17.330.- helyett 12.130.-
Pedikűr és manikűr készlet egyben
Minden pedikűrös és manikűrös fémeszközt tartalmaz, amely egy komplett láb- és kézápoláshoz szükséges lehet. Rozsdamentes acélból, varrott textilbőr dizájn tokkal.
-40% 27.830.- helyett 16.700.-
EzFlow kókuszos kézkrém
Még erősebb illat, még hatékonyabb hidratálás
-52% 235ml 2.080.- helyett 990.-

DÍSZÍTŐ BAJNOKSÁG SZAVAZÁS PÉNTEKIG

Lezárult a versenymunkák feltöltése és NAGYON ÖRÜLTÜNK, hogy ismét több, mint 400 VERSENYMUNKA érkezett be, köztük számos nagyon szép és eredeti díszítéssel. Érdemes megnézned a munkákat, esetleg ötleteket merítened és szavaznod, amit még péntek 15.00-ig megtehetsz. Éjfél helyett már 15.00-kor lezárjuk a szavazást (ahogyan tavaly is tettük), azért hogy még időben értesíthessük a végleges nyerteseket.!
(Tájékoztatásul: A versenykiírással összhangban a sorozatban leadott rosszindulatú szavazatokat pénteken törölni fogjuk)
A következő linken tudsz nézelődni, szavazni: Szavazás

BIG CLASSIC's
A Crystal Nails legkapósabb alapanyagai

A fenti címmel egy új, állandó rovatot indítunk jövőbeni hírleveleink végén. Ebben a rovatban mindig 3 olyan klasszikus Crystal Nails terméket fogunk röviden bemutatni, amelyek a forgalmi adatok és a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb Crystal Nails termékek közé tartoznak. Tesszük ezt azért, hogy a legújabb fejlesztéseken kívül megismerd -a londoni Körömolimpián is bizonyított- korábbi nagy klasszikusokat (Big Classics) is. Mert a különbség érezhető...
JÉGKÉK építő zselé - AZ EREDETI Crystal Builder Clear I gel
A Crystal Nails nagy klasszikusa ez az átlátszó, sűrű (C-ív-tartó) építő zselé. Több éve hódít Magyarországon jégkék, színélénkítő tónusával, könnyed kontrollálhatóságot biztosító konzisztenciájával, kiemelkedő tapadásával.
EZ AZ EREDETI JÉGKÉK ZSELÉ.
HÓFEHÉR ÉPÍTŐ ZSELÉ
Crystal Builder White Renewed

Sokan azért kedvelik ezt a közepes sűrűségű francia zselét, mert olyan vakító fehér, mint a legjobb Crystal Nails-es sűrű Xtreme White zselé, de kedvezőbb az ára. Kicsattanó fehérsége ellenére is képes teljesen átkötni.
A LEGENDÁS CRYSTAL NAILS SZÍNES ZSELÉK
A Crystal Nails abszolút csúcsterméke 250 színben. A fedő színek csordulásig telítettek pigmentekkel (mégis gyorsan és teljesen átkötnek), életteli tónusokkal // a csillámosak szemcséi nem másznak el az ecset alatt, a körmök vakítóan csillognak, szikráznak. A 12 különböző felületi hatás biztosítja számodra az egyedülálló alkotói szabadságot : DEKOR • METÁL • SNOW CRYSTAL (hókristály-a legkeresettebb BÁRSONY hatás) • BRILLIANT • FÉM • EFFEKTUS • NEON • PASZTELL • SPARKLING • ÜVEGHATÁS • APRÓSZÁLAS • 3D színek

Üdvözlettel:
Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Elite Körmösakadémia

koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com