Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!

Üdvözlünk Téged november elején! Fázós, dolgos napjaidon szeretnénk felmelegíteni néhány ütős, új téli trendszínnel; valamint újra felkínáljuk az Internetes Díszítő Versenyünkön való megmérettetés-, vagy egyszerűen csak tapasztalatszerzés lehetőségét.

TELJESEN ÚJ TÉLI TRENDSZÍNEK ÉRKEZTEK

ÚJ, VIBRÁLÓ VÖRÖS ÜVEGHATÁSÚ ZSELÉ
Egy ÚJ, igazán vérbő rubinvörös üveghatású zselészín (046), ami eddig nem létezett. Az ezzel készült szabadszél átlátszó, fényes, tükröződő és -más átlátszó zseléknél sokkal inkább- élénk, feltűnő színű. (Hamarosan likvid színező cseppben is érkezni fog hasonló élénk-vörös.) A Körömhajó szín-trend előrejelzésének megfelelően az idén télen kezdi leváltani a fekete-fehéret a vörös-fekete kombináció és a vörös-fehér párosítás.
5ml - 2.310.-
3 ÚJ KÜLÖNLEGES, FINOMSZEMCSÉS POR
Új fejlesztésű, aprószemcsés, krémes állagú, lassabban kötő színes porcelánporok. Aki ismeri a nemrégiben -felületi porcelándíszítéshez fejlesztett- Crystal Nails pasztell színeket, az tudja mire képesek ezek a porok. Ez a 3 új szín abban tér el a pasztell társaitól, hogy ezek sötét, mélyen pigmentált (renkívül fedő)) téli színek: sötétzöld (056) virág-szárhoz, levélhez, fenyőhöz // sötétbordó (057) az új trendhez igazodva //
sötétbarna (058) fatörzshöz, egyebekhez.
7g - 1.560.-
2 ÚJ APRÓSZÁLAS ZSELÉ ÉS EGY PORCELÁN
Az új felületi aprószálas irizáló csillogás Újvári Barbi (már háromszoros Magyar Bajnokunk és Olimpiai Ezüstérmesünk (London 2009)) új kedvence. Az átlátszó színes-szálas zselékkel feltűnően új hatást érhetünk el a felületet "megbolondítva". A 407 türkiz, irizáló rózsaszín csillogással, a 408 sötétlila (az idei tél fő trendszíne), lila irizálással. Az 573 színes por teljesen fedő sötétlila (AZ IDEI TÉL FŐ TRENDSZÍNE), lila irizáló szálacskákkal.
Zselé 5ml 2.310.-
Porcelán 7g 1.560.-

ÚJ TÉGELYEKHEZ ÚJ BOX

Zselés készletek új boxban
A megújult gyémánt formájú zselés tégelyek a jövőben új készletboxba kerülnek. Két dolog miatt érdemes a színes zseléket készletben vásárolni: 1.) a legkapósabb színek vannak egy csokorba gyűjtve bennük, 2.) A 6 zselé áráért 8db-ot kapsz, azaz 2 zseléd ingyen van. Jelenleg 8 féle különböző zselés készletből válogathatsz.

HAVI AKCIÓ - NOVEMBER
A minden hónapban meghirdetésre kerülő havi akciós termékek NOVEMBERBEN:

UFO lámpa
a legkeresettebb, nagyon megbízható UV lámpánk. Mi kétkezes lámpa helyett is kétoldalon elhelyezett egy-egy egykezes lámpát szoktunk javasolni (kényelmesebb a kézváltás). Akciónk egy jó lehetőség a 2. számú lámpa beszerzésére. Crystal UFO: dupla csöves (2x9W), körbetükrös, nagy nyílású, 3 oldalon zárt UV lámpa, BIZTOS SZERVÍZHÁTTÉRREL.
-25% 10.290.- helyett 7.720.-
Top Shine Metál színes fényzselé --- most azért akciózzuk, mert mindenkinek ki kell próbálnia
Idén ősszel fejlesztett fixálás mentes metálfényű színes Top Shine fedőzselék, amik nagyon jól fednek, nagyon fényesek és csillogóak. Kötés után nem marad ragacsos, nem mattul be és nem buborékosodik. Segítségével a színes zselés fedés és fényzselézés lépéseit egy lépésre redukálhatjuk. Alkalmas színes zselés díszítési technikákhoz is, úgymint: márványozás, tűs díszítés, ecsetes díszítés. A 2009/2010 tél trendszíneiben: az idei sötétlila; metál-piros a piros-fekete és piros-fehér kombinációkhoz; az örök klasszikus téli óarany; és egy rózsaszín (a rózsaszín mániás vendégeknek). Az óarany áttetsző, a többi erősen fedő szín.
-35% 5ml - 2.400.- helyett 1.560.-
Crystal Nails fekete kötény
Strasszköves logóval. Impregnált (vízlepergető) alapanyagának köszönhetően jól megvédi az alatta levő ruhát.
-50% 6.200.- helyett 3.100.-
Az Elite Laboratoires Paris bőrfiatalító és professzionális kozmetikai készítményei most féláron. Részletes leírásukat keresd a kozmetikai katalógusban (ingyen elküldjük, ha kéred az (1) 323 0258 számon)
-50%

ORSZÁGOS INTERNETES DÍSZÍTŐ BAJNOKSÁG
ÚJRA!


EZ AZ A VERSENY, AHOL

- mindenki versenyezhet utazás és nevezési díj fizetése nélkül
- a zsűrizést 50%-ban az Interneten szavazók, 50%-ban versenygyőztesekből álló szakmai zsűri együtt végzi
- a díjazás rendkívül magas más versenyekhez képest
- a részvételi feltételek (ld. lentebb) úgy lettek kialakítva, hogy ÚJ tehetségeknek is legyen esélye nyerni

A versenyt TEHETSÉG-KUTATÓ és fejlesztő céllal indítjuk, ami azt jelenti, hogy MINDENKI BÁTRAN tegyen fel versenymunkát; egyáltalán nem baj, ha még nem kiforrott a tehetsége. A cél, hogy egymástól is tanulhassunk, és hogy lássuk, hol és hova tartunk most.

DÍJAZÁS:

1. díj: 500.000 Ft értékű Crystal Nails/Elite termékcsomag + "arany kupa"
2. díj: 250.000 Ft értékű Crystal Nails/Elite termékcsomag + "ezüst kupa"
3. díj: 130.000 Ft értékű Crystal Nails/Elite termékcsomag + "bronz kupa"
4. díj: 75.000 Ft értékű Crystal Nails/Elite termékcsomag
5. díj: 45.000 Ft értékű Crystal Nails/Elite termékcsomag


A VERSENY IDEJE:
A versenymunkák bármikor feltölthetők a mostani kihirdetéstől kezdve 2009. november 30. (hétfő) éjfélig. A feltöltési lehetőséget ekkor leállítjuk, de a szavazási lehetőség 2009. december 4. (péntek) éjfélig még tartani fog.

TÉMAKIÍRÁS, KRITÉRIUMOK:
Két téma van (bármelyik választható, vagy kombinálható a kettő): 1. Karácsony, 2. Szilveszter Készüljenek ízlésesen színes, hordható, épített kocka formájú zselés körmökre készített színes zselés díszítő munkák. A hosszabbítás mértéke legyen minimum a körömágy felének hossza, maximális mértéke a körömágy teljes hossza. A színes zselés díszítés készülhet akár a körömbe beleépítve, akár a felületre készítve, vagy ezeket kombinálva. A 13 FÉLE CRYSTAL NAILS SZÍNES ZSELÉS FELÜLETI HATÁSBÓL (DEKOR // METÁL // SNOW CRYSTAL // BRILLIANT // FÉM // EFFEKTUS // FOSZFORESZKÁLÓ // NEON // PASZTELL // SPARKLING // ÜVEGHATÁS // APRÓSZÁLAS // 3D) LEGALÁBB 4 FÉLÉT FEL KELL HASZNÁLNI A MUNKÁHOZ. Vizes bázisú díszítő tus és akrilfesték alkalmazása megengedett. Egyéb díszítő kiegészítők (strasszkő, gyöngy, kagyló, Japán Flitter, háló) használhatók, de nem fedhetik le a teljes körömfelület több, mint 1/3-át. A díszek maximum 4 mm-t állhatnak ki. Nem használható: Porcelán anyag, TIP, matrica, szalvéta, airbrush, nyomda, filctoll, körömlakk. Elegendő egy kezet (öt ujjat) elkészíteni.

Egy versenyző maximum két munkával versenyezhet. Ez azt jelenti, hogy ha pl. valaki már feltöltötte egy munkáját, de később (még a versenyidőszak vége előtt persze) szeretne még egy munkát feltenni (mert pl. új ihlete támadt), akkor azt megteheti. Azonban egy versenyző csak egy munkával nyerhet. Ha a pontszámok alapján két munkája is bekerülne az első ötbe, akkor a kisebb pontszámú munkája nem számít bele a versenybe. (Második munkád feltöltését is a "Jelentkezés versenyzőnek" gomb alatt -az adataid ismételt megadásával és az új munkád képeinek feltöltésével- tudod megtenni.)

ZSŰRIZÉS, ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTOK:
Bárki bármikor szavazhat az Interneten a versenymunkákra. A szavazás tulajdonképpen egy egyéni értékelés: 1-től 10 pontig lehet szavazni minden munkára (ahol a 10 pont a legjobb, az 1 pont a legrosszabb értéket jelenti). Egy versenymunkára mindenki csak egy szavazatot adhat le. A verseny computere minden új szavazat után újraszámolja az adott munkára leadott összes szavazat átlagpontszámát.

A láthatóan manipulatív (sorozatban rossz pontokat adók és egy gépről sok email címmel szavazók) szavazatait TÖRÖLJÜK. Az internetes szavazásból kialakuló végleges pontszámokat 50% súllyal vesszük figyelembe. A másik 50% egy hatfős szakmai zsűri szavazatai alapján lesz pontozva. A végső pontszám az internetes szavazatok átlagpontszámának és a szakmai zsűri átlagpontszámának számtani középértéke lesz. A szakmai zsűri korábbi verseny-győztesekből fog állni: Fekete Zsuzsanna, Nagyné Kovács Gabriella, Mészáros Krisztina, Újvári Barbara, Vétek Nikolett, Váradi Szabina (Twixi)

Mindenképpen érdemes a versenyre többször visszalátogatnod, mert ugyan a korábbi munkákra már nem lehet még egyszer szavaznod, de az előző látogatásod óta felkerült munkákra ekkor tudsz szavazni.

KÉPEK FELTÖLTÉSE:
Három képet kell feltöltened (az egy kézről): Az első lehet egy bármilyen előnyös beállítású fantázia kép (bárhogy tartva a kezét, bármit foghat, bármilyen háttérrel). A második kép készüljön teljesen felülnézetből, a harmadik pedig féloldalról (olyan oldalnézetből, ahol azért a körmök felszíne is látszik egy kicsit). A képek retusálása kizárással jár!

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
-Magyar állampolgárság
-A verseny tehetségkutató jellege miatt és az első helyezettnek felkínálni kívánt szereplési lehetőség (kiállítások, Körömhajó, újságok stb.) lehetőség miatt sajnos nem vehetnek részt a versenyben az Elite Cosmetixnek konkurens alapanyag-forgalmazó cégeknek elkötelezett oktatók, alkalmazottak, bemutató emberek és versenyzők (hiszen ők korlátozva lennének a nálunk történő későbbi szereplésben) Az új tehetségek kutatási célja miatt nem vehetnek részt az Elite Cosmetix jelenlegi rendszeres oktatói és alkalmazottai.

A VERSENY TISZTASÁGÁNAK FELÜGYELETE:
Az első 3 helyezettnek a szavazás lezártát követő napon, december 5-én (szombaton) 10 órára kontrollmunkára kell bejönnie a Bp., József krt. 44-be, ahol az egyik zsűritag felügyeletével egy körmöt -a beküldött versenymunka alapján- el kell készítenie. Ezzel a következő feltételeket tudjuk kontrollálni:

- a kiírásban nem megengedett anyagok (pl. porcelán) nélkül elkészíthető a munka
- retusálás kizárása
- részvételi feltételekben kizárt személy által készített munka más nevében történő benevezésének kizárása

Az első öt helyezett esetében számítástechnikai szakember fogja megvizsgálni, hogy nem történt-e manipuláció az egyes versenymunkákra leadott szavazatok számában.

DÍJKIOSZTÁS:
A verseny díjkiosztására -egyfajta karácsonyi ajándékként- december 5-én (szombaton) délben kerül sor az Elite Cosmetix József krt. 44 alatti termében, melyről utána Hírlevélben is tudósítunk majd.

BELÉPÉS A VERSENYFELÜLETRE (kattints az emblémára vagy ide)



A versennyel kapcsolatos esetleges kérdéseidet küldd a z.jakob@elitecosmetix.com címre.




Üdvözlettel:
Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Elite Körmösakadémia

ÚJ: koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com