Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!
.
Kedves Kollégánk!

KÖRÖMOLIMPIA LONDONBAN - A MAGYAROKÉ LETT A VILÁGELSŐSÉG!
Engedd meg hogy megosszunk veled egy nagyon-nagyon jó hírt: Nagyné Kovács Gabriellának (a mi Gabónknak) végre sikerült megvalósítania, ami eddig még magyar versenyzőknek nem sikerült: ő állhatott a londoni Körömolimpia világversenyén -abszolút győztesként, 22 ország közel 60 versenyzője közül- a dobogó csúcsára. Crystal Nails színekben versenyezve 3 kategóriában nem "csupán" egy olimpiai arany-, egy ezüst- és egy bronzérem birtokosává vált, hanem az összesített pontszámai alapján ő lett az olimpia "Winner of Winners"-e, magyarul "a győztesek győztese". Ez a díj az olimpián a kategóriák aranyérmesei között is az abszolút elsőséget jelenti. Gabónak köszönhetően mostantól nem "csak" európa-bajnok büszkeségei vannak Magyarországnak, hanem az egész világ felfigyelt ránk. KÖSZÖNJÜK GABÓ, ÉS SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!

Gabó most futó képzései: Crystal Nails technika továbbképzés, Zselés gyakorlati egésznapos továbbképzés,
Porcelán gyakorlati egésznapos továbbképzés, Porcelán díszítő, Utántöltés és csiszológép továbbképzés
És most jön a ráadás, a többi Crystal Nails versenyzőtől:
- Újvári Barbara (Kétszeres Magyar Díszítő Bajnokunk, és Crystal Nails Nemzetközi Elite oktatónk) Tipbox díszítő kategóriában a rendkívül előkelő olimpiai ezüst-érmet szerezte meg! Egy magyar témát (a magyar tanya romantikus életképét) dolgozta ki gyönyörűen, Crystal Nails színes zselékkel, porcelánokkal és akrilfestékekkel.
Barbi most futó képzései: Akril díszítő továbbképzés, Porcelán díszítő továbbképzés, Zselé díszítő továbbképzés
- Vétek Nikolett, (Körömépítő Magyar Bajnokunk, új oktatónk) tip-zselé kategóriában ötödik helyezést ért el. Niki a kategóriájának rendkívül szoros versenyében csupán 9 ponttal maradt le az első helyezettől.
Niki új egésznapos képzését lásd a hírlevél végén.
- Váradi Szabina (Twixi), (Bécs Díszítő Bajnoka, új oktatónk) díszítő kategóriában nagyon szép munkát készített (ami a zsűrilapok tanúsága szerint a zsűrinek is nagyon tetszett; a jó helyezés csupán amiatt maradt el (sajnos), mert a fő díszek nem a körmökre kerültek, így azokat nem tudták pontozni)
Twixi új egésznapos képzése képzését lásd a hírlevél végén.
MIND A 4 LÁNYNAK KÖSZÖNJÜK EZT A SZÉP MUNKÁT!

CRYSTAL NAILS HŰSÉGPROGRAM

Szerencsére nagyon sok vásárlónk van, ráadásul szép számban vannak olyanok is akik csak a Crystal Nails-re esküsznek. Nagyrészt nekik köszönhetjük órási hazai és nemzetközi sikerünket. Ennek viszonzásaképp indítjuk most el Hűségprogramunkat 2009. szeptember 13-tól. Minden Elite Cosmetix által forgalmazott termék vásárlásakor hűségpontokat kapsz (szaküzletünkben, a programban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél, webshopunkban). Minden vásárlásra fordított 3.000 forint után egy hűségpontot kapsz, melyet egy Hűségfüzetben gyűjthetsz. A pontjaid pedig beválthatók a Hűségfüzetben látható praktikus, szalonban, vagy ahhoz kapcsolódóan használatos termékekre és műkörmös kiegészítőkre. Hogy a hűségnek jutalma legyen...

ÚJ TERMÉKEK

Megérkeztek az aprószálas színes zselék (5 szín) és színes porcelánok (9 szín).
Az apró irizáló csillámszálacskákat tartalmazó alapanyagokkal meglepően játékos, feltűnő hatást érhetünk el.
Zselé 2.310.-
Porcelán 1.550.-
Előző hírlevelünkből kimaradt a szagtalan munkát 3 dimenzióban lehetővé tévő 3D színes sűrű zselékhez használatos eszköz, a 3D GEL ecset. A kifejezetten ezekhez a zselékhez fejlesztett speciális szőrű, ívben végződő ecset szinte nélkülözhetetlen ehhez az új technikához.
Az ehhez kapcsolódó új egésznapos képzésünket Almási Henivel lásd a hírlevél végén
1.850.-
Barbara ecset
Az akrilfestékkel történő díszítésnél vonalak, kontúrok, árnyékok megfestésére szolgáló hegyes, rövid szőrű ecset.
1.750.-
Perforált Flex luxus kagylólapok
180 fokban visszahajlíthatóan rugalmas, vékony, előre hálósan perforálva, 3 új színben. Páratlan minőség!
1.030.-
Sziluett sablon
Látványos minták készítése a legegyszerűbben, egy kis "csalással", a minták sziluettjét megadó sablonok használatával. A megfelelő mintát kivágva, majd a körömre ragasztva a körvonalakat színes műköröm anyaggal kitöltve a kevésbé gyakorlottak is szép arany és ezüst kontúros mintákat készíthetnek. Kb. 20 különböző mintázattal.
450.-
Időpont kártya
Igényes emlékeztető kártya vendégednek, a következő időpontjával és egyéb megjegyzésekkel.
28.-
Vizes pedikűrgép
Nagy teljesítményű csiszológép, mely fertőtlenítő szeres oldat permetezésével nedvesítí, hűti, fertőtleníti a láb bőrét. Halk, 35.000-as fordulatig szabályozható, alacsony rezgésű, könnyen tisztítható csiszológép.
195.000.-
Újvári Barbara Körömművészet II.
Díszítő füzet a Kétszeres Magyar díszítő bajnoktól. A legújabb körömformákra (Stiletto, Edge, Pipe) készülő díszítések porcelánnal, zselével és akrilfestékkel lépésről-lépésre, Barbara egyedi művészi stílusában.
3.140.-
Meglévő termék új felhasználási módja: Easy Off TOP zselé
Az egyébként az Easy Off színes leoldható saját köröm erősítő zselék fényrétegeként használatos anyagot felfedeztük, mint nagyon magas fényű normál (fixálós) fényzselé, mind porcelán, mind zselé körmök lezárására. Nagyon rugalmas, nagyon fényes, nagyon tartós.
Meglévő termék új felhasználási módja: Odorless porok
Ne tévesszen meg ezeknek a poroknak az elnevezése, mert szagos Liquiddel is tökéletesen működnek. Sőt, versenyzőink felfedezése szerint a Clear makulátlanul víztiszta, a Pink páratlanul élénk, a fehér pedig tényleg vakító. Versenyzőknek szinte kötelező, de a szalonban is új lehetőségeket teremt.

ÚJ EGÉSZ NAPOS KÉPZÉSEINK


ELITE KÖRMÖS REFERENCIASZALON PROGRAM

Az Elite Cosmetix - Crystal Nails ezzel a Körömszalon Programmal szeretné honorálni a továbbképzésein, rendezvényein karbantartott szakértelmet és a márkahűséget.

Amit kínálunk:
1. A www.mukorom.hu oldalt a Google keresője a műköröm szóra az első találatok között hozza. Aki műkörmöst keres, biztosan ide talál. Az Elite Körmös referenciaszalonoknak külön, kiemelt helyet biztosítunk a honlapon, ami egy nagyon értékes reklám. (A mukorom.hu látogatottsága napi 2-3.000 fő, melynek kb. 60%-a új látogató, és egy látogató átlagban 25 oldalt néz meg a honlapon). Saját honlapot is szerkeszthetsz a kormosszalon.hu kiemelt felületén.
2. Üzleted bejáratára igényes "Elite Körömszalon // a Crystal Nails igényes alapanyagaival" táblát vagy öntapadós matricát adunk.
3. Elite Körömszalonná váláskor 4 nagyméretű posztert kapsz, emellett a szalonná válásodat követően félév lejárta után félévente (januárban és júniusban) Elite extra hűségpontokat (30-at) kapsz ajándékba Crystal Nails hűségfüzetedbe.
4. Támogatásként reklámozzuk a lakosság (a leendő és meglévő vendégeid) felé az Elite Körömszalon illetve a Crystal Nails neveket (média, színház, bp-i plakátok, magazinok, internet), hogy presztizs legyen egy képzett körmös Elite Szalonjában a fejlesztések élvonalába tartozó Crystal Nails-szel készült körmöket kapni.

Amit kérünk:
1. Minőségi szolgáltatást a vendégek felé - tartós műkörmöket, kedves kiszolgálást (ezt kapcsolattartó területi képviselőnk ill. a vendégek visszajelzései alapján tudjuk figyelemmel kísérni)
2. Trendiséget - a továbbképzéseinken való részvétellel: 16 féle meglévő továbbképzésünk közül legalább 4-en való részvétel igazolásával (oklevél, lehet régebbi is), a jövőben induló képzéseink legalább 1/3-án való részvétel. (A Körömtáborban való részvétel (min. technikusi szinten) megfeleltethető 4 továbbképzésnek.
3. Legalább 90 %-ban csak Crystal Nails, IBD vagy EzFlow műköröm alapanyagok (zselék, porcelánok) használata, félévente legalább néhány új trendszín beszerzése, minimum 50%-ban professzionális eszközeink (sablon, ecsetek) használata (területi képviselő tudja igazolni)
4. Kéthavonta legalább egy általad készített, friss műköröm fotó feltöltése a www.mukorom.hu weboldalra.
A programra jelentkezni a mukorom.hu-n vagy területi képviselőinknél lehet.

Üdvözlettel:
Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Elite Körmösakadémia

ÚJ: koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com