Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!
Kedves Kolléga!

ÚJ ÉRKEZÉS

OPÁL (Crystal Opal)
A szeptember 13-i KÖRÖMHAJÓ® újdonságainak előfutáraként megérkeztek szintetikus OPÁL őrleményeink, a nagy értékű színjátszó drágakövek hatását idéző, üvegszerű, szivárványosan színjátszó hatású díszek, melyek drágakövekké változtatják a körmöket is.. Sziszi királynő kedvenc ékszerei a körmök patinájáért.
(Jelenleg 5 színben kapható, mely a KÖRÖMHAJÓRA®-ra
12 színre bővül)


Újra kapható

Megérkeztek -a nagy siker miatt korábban szétkapkodott- Xtreme reszelők. Rugalmas szemcsézetüknek köszönhetően rendkívül jól "viszik" az anyagot és a szemcseadhéziós eljárás eredményeképp tartósabbak minden korábbi reszelőnknél.
Újra kapható a Titanium zselé is, most sűrűbb változatban. Nagy melegben ez kifejezetten jól jön.

Elindult Új webáruházunk a www.mukorom-aruhaz.hu már látogatható

Jóval áttekinthetőbb, gyorsabb, a termékekről több információt nyújt. A kényelmes rendelésért (48 órán belüli házhoz szállítással). Az alábbi képre kattintva (de a www.crystalnails.hu-ról) is elérhető az áruház:

Vigyázat, hamisítják

Sajnos az IBD és EzFlow termékeknek Magyarországon is megjelentek távol-keleti hamisítványai. A csomagolásuk egészen hasonló a gyárihoz, de a bennük lévő anyag rossz minőségű, silány utánzat (más a szaga, állaga is). Ezeket a hamisítványokat csak úgy tudod biztosan elkerülni, ha az anyagokat csak tőlünk, vagy hivatalos országos viszonteladóinktól, vagy 6 Beauty Xpress autós területi képviselőnktől veszed.

www.mukorom.hu
Képfeltöltő verseny júliusi nyertesei:

Véget ért a képfeltöltő verseny második fordulója a mukorom.hu-n.
Első helyezett: Mazán Mónika (621 feltöltött kép - 30.000 Ft-os vásárlási utalvány)
Második helyezett: Györené Csertán (396 feltöltött kép - 10.000 Ft-os vásárlási utalvány)
Gratulálunk a nyerteseknek!

A verseny augusztusban újraindul. A két legeredményesebb kolléga, aki augusztus hónap folyamán a legtöbb képet feltölti a mukorom.hu rendszerébe, szintén 30-, illetve 10 ezer forintos utalványnak lehet a birtokosa. A korábban feltöltött képek nem számítanak bele az augusztusi teljesítménybe.

Továbbra is érvényes, hogy akik 2009. augustus 31-ig 100 műköröm képnél többet töltenek fel a mukorom.hu rendszerébe és kitöltik személyes adatlapjukat egy tégely közkedvelt, júliusban megújuló 5 ml-es TITÁNIUM zselét adunk ajándékba (2.310 Ft értékben).

Üdvözlettel:
Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu
mukorom.hu
Elite Körmösakadémia

ÚJ: koromfutar.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com