Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!
Kedves Kolléga!

Tudósítás: KÖRÖMHAJÓ
A TAVASZ ELSŐ SUGARA

Még a nap is hétágra kezdett sütni az elmúlt vasárnap a KÖRÖMHAJÓN! Legnagyobb örömünkre már a reggeli beszálláskor több, mint 1000 érdeklődő kolléga várt a Duna legnagyobb konferencia-hajójára. Kivetítők, hangszórók és székek kerültek a fedélzetekre is, ahol a szabad levegőn egy új, különleges hangulatú nyitott nézőtér született. A Welcome Drink-et szürcsölgetve mindenki megtalálta a helyét és elkezdődött az egész napos show.
Mészáros Kriszti dübörgő zenés bemutatójában misztikus figuráknak öltöztetett modellek körmeinek foszforeszkáló díszei világítottak lesötétített dobozban, majd Kriszti élőben is díszített foszforeszkáló és Sparkling (pezsgőn csillámló) új színes tavaszi zselékkel. (A képen pedig Almási Henrietta előre elkészített foszforeszkáló szitakötő kompozícióját láthatod.)
A MILÁNÓ MIX-ben három bajnokunk (Fekete Zsuzsi, Kovács Gabó és Újvári Barbi) egyszerre ültek az asztalhoz és párhuzamosan mutatták be az új finomszemcsés porokkal és akrilfestékekkel, mit tanultak Milánóban Elena Veretyenkó ötnapos díszítő képzésén: kőeffektet, lepkeszárnyat, virágokat.
Internetes díszítő bajnokaink (Krajnyákné Zsuzsi és Farkas Annamari) ötletdús ízelítőt adtak saját formavilágukból az új színes zselékkel.
Zenés, táncos, szívdobogtatóan ritmusos és vidám show következett táncbajnokokkal, körmeiken a nyitott tégelyek asztalánál segítő oktatóink által előre elkészített díszekkel.
A showt egy "géshow" modell zárta.
Fekete Zsuzsi technikai tréningje a tőle megszokott pörgős-tanulságos-munkakedvcsinálós stílusban, új technikákról, Edge körmökről, Pillangó sablonról szólt.
Valentina Denisenko, a sztárvendég természetesen az általa szabadalmaztatott Edge forma készítését mutatta be részletesen, majd porcelánnal és akrilfestékkel hipp-hopp feldíszítette azt. Mint kiderült, az Edge körmökért a szalonokban több pénzt lehet és kell elkérni, mert a Stilettónál kicsit bonyolultabb és időigényesebb -különleges vendégigényt kielégítő- új szolgáltatásról van szó.
-Végül Újvári Barbi újszerű módon zselével és akrilfestékkel képzőművész módjára festett mintákat modellje körmére.
A tombola sorsoláson egy ötcsillagos Wellness-hétvége és négy értékes termékcsomag talált gazdára.
A rengeteg új fejlesztésű termék mindenkit lázba hozott; a vásártér gördülékenyen állta a sarat.
Az előadások közönsége igazán értő és érdeklődő volt, amit utólag is nagyon köszönünk!
Köszönjük KÖRÖMHAJÓ, viszlát szeptemberben!

ÚJ KATALÓGUS

Megjelent új NAGYKATALÓGUSUNK: Meglepetésként fogsz benne találni néhány komoly ÁRCSÖKKENÉST: egyes Crystal Nails gépek, IBD színes zselé-készletek, EzFlow HD porok és likvidek, építő zselék.
- Találsz még benne: ismertetőt az aktuális DIVATszínek és a körmök kapcsolatáról. STEP BY STEP-eket új körömformákról (Stiletto, Edge, Pipe). SZÍNEK TANÁT az akrilfestékek keveréséhez. Számtalan - remélhetőleg hasznos - tippet és javaslatot.
Keresd a NAGYKATALÓGUST üzleteinkben, területi képviselőinknél vagy kérd a 06 1 323 0258-as telefonszámon és ingyen kipostázzunk Neked!

KAMPÁNY A MŰKÖRÖM NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE

Egy nagy léptékű, átfogó kampányba kezdtünk Magyarországon a műköröm viseletének népszerűsítésére a lakosság körében, azzal a nem titkolt céllal, hogy a körmös szalonok forgalmát egy kicsit felpezsdítsük. Kampányunk egyik fő állomása volt a mostani Körömhajó, ahol a TV2 stábja a vasárnap délelőttönként adásba kerülő Két testőr című életmód-magazin számára készített felvételt a körömdivatról és a műköröm szépségéről (most vasárnap kerül adásba).
A kampányunk folytatódni fog 6 hónapon keresztül, még öt TV adással és több más média-megjelenéssel. Bízunk benne, hogy szélesebb körben divattá tudjuk tenni a műkörmök viselését és Te is érezni fogod ennek hatását.

 

ÚJ FEJLESZTÉSEK ÉRKEZÉSE
A Körömhajón bemutatott új fejlesztésű termékek időben megérkeztek Magyarországra, MÁR KAPHATÓK József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinkél és Webáruházunkban (Crystalnails.hu). Az első visszajelzések rendkívül jók: a termékek könnyen használhatóak és egyediek. Reméljük Te is nagyon elégedett leszel velük!

 
 

KÖRÖMHAJÓ TÖBB KÉP
Az alábbi képre kattintva kedvedre mazsolázhatsz a Körömhajón készült képek között.

 

Köszönjük a figyelmed, sok sikert és KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET Kívánunk!

Üdvözlettel:
Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
www.crystalnails.hu


Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com