Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!


Internetes Országos Körömdíszítő Bajnokság ZSŰRIZÉS MÓDOSÍTÁSA



Szerencsére nagyon nagy az érdeklődés az Internetes Országos Díszítő Bajnokság iránt. Sok szép munka került a versenybe és még várunk is továbbiakat.

A szavazás felülvizsgálata során a versenymunkákra leadott szavazatok között nagyszámú manipulatív szándékú szavazatot is találtunk. Mi látjuk azt is, ha valaki a saját munkáján kívül másoknak sorozatban rossz (1-2) pontot ad; és azt is látjuk, ha valaki egy számítógépről (IP cím alapján) több E-mail címet kreál magának és azokról próbálja befolyásolni az eredményt.

Fentiek miatt most a ZSŰRIZÉS SZABÁLYAIT AZ ALÁBBIAK SZERINT MÓDOSÍTJUK:

1. A láthatóan manipulatív (sorozatban rossz pontokat adók és egy gépről sok email címmel szavazók) szavazatait TÖRÖLTÜK és ezt a jövőben is megtesszük. Ha most újra megnézed honlapunkon a verseny pontozását, akkor már korrigált eredményeket láthatsz. Reméljük a versenyzőknek is szívmelengető lesz a pozitív változás.

2. MI TÖBB, a még tisztább és szakmaibb végeredmény érdekében a pontozást úgy változtatjuk meg, hogy az internetes szavazásból kialakuló végleges pontszámokat 50% súllyal vesszük figyelembe. A másik 50% egy ÖTFŐS SZAKMAI ZSŰRI szavazatai alapján lesz pontozva. A végső pontszám az internetes szavazatok átlagpontszámának és a szakmai zsűri átlagpontszámának átlagértéke lesz, melyet a verseny eredményhirdetése előtt közzéteszünk. A szakmai zsűri korábbi verseny-győztes oktatóinkból fog állni: Fekete Zsuzsanna, Kovács Gabriella, Mészáros Krisztina, Újvári Barbara, Vétek Nikolett.

Ez a módosítás a pályázati kiírásban megfogalmazott szellemiséggel összhangban igazságosabbá és szakmaibbá kívánja tenni a verseny végeredményét!
A verseny további feltételei változatlanok.

Jó versenyzést (december 8-ig!) és szavazást (december 11-ig)!

Üdvözlettel:
Elite Cosmetix csapat

1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924
www.crystalnails.hu, www.elitecosmetix.hu


Hírlevélről leiratkozás:
sales@elitecosmetix.com