Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!




Egy olyan új versenyt találtunk ki nektek, ahol:

- Mindenki versenyezhet utazás és nevezési díj fizetése nélkül
- a zsűrizés tiszta és független, mivel a zsűrizésben mindenki részt vehet (egy versenyzőre egy szavazattal)
- a díjazás rendkívül magas más versenyekhez képest
- a részvételi feltételek (ld. lentebb) úgy lettek kialakítva, hogy ÚJ tehetségeknek is legyen esélye nyerni

A versenyt TEHETSÉG-KUTATÓ és fejlesztő céllal indítjuk, ami azt jelenti, hogy MINDENKI BÁTRAN tegyen fel versenymunkát; egyáltalán nem baj, ha még nem kiforrott a tehetsége. A cél, hogy egymástól is tanulhassunk, és hogy lássuk, hol és hova tartunk most. Aztán majd visszatekinthetünk rá egy következő versenyen.

DÍJAZÁS:

1. díj: 500.000 Ft értékű Crystal Nails termékcsomag + szerződési lehetőség
(Díszítő füzet, Poszter, Körömhajó előadás, vásárlási kedvezmény stb.) + "arany kupa"
2. díj: 250.000 Ft értékű Crystal Nails termékcsomag + "ezüst kupa"
3. díj: 130.000 Ft értékű Crystal Nails termékcsomag + "bronz kupa"
4. díj: 75.000 Ft értékű Crystal Nails termékcsomag
5. díj: 45.000 Ft értékű Crystal Nails termékcsomag


A VERSENY IDEJE:
A versenymunkák bármikor feltölthetők a mostani kihirdetéstől kezdve 2008. december 8. éjfélig. A feltöltési lehetőséget ekkor leállítjuk, de a szavazási lehetőség 2008. december 11. 15.00 óráig még tartani fog.

TÉMAKIÍRÁS, KRITÉRIUMOK:
Nem konkrét témát írunk ki, hanem azt kérjük, hogy készüljenek ízlésesen színes, hordható, tetszőleges hosszúságúra épített hegyes (Stiletto) formájú zselés körmökre készített színes zselés díszítő munkák. A színes zselés díszítés (Color és Brilliant zselékkel) készülhet akár a körömbe beleépítve, akár a felületre készítve, vagy ezeket kombinálva. Díszítő tus és akrilfesték zselérétegek közötti- alkalmazása megengedett. Egyéb díszítő kiegészítők (strasszkő, gyöngy, kagyló, Japán Flitter, háló) használhatók, de nem fedhetik le a teljes körömfelület több, mint 1/3-át. A díszek maximum 4 mm-t állhatnak ki. Nem használható: Porcelán anyag, TIP, matrica, szalvéta, airbrush, nyomda, filctoll, körömlakk. Elegendő egy kezet (öt ujjat) elkészíteni.

Egy versenyző maximum két munkával versenyezhet. Ez azt jelenti, hogy ha pl. valaki már feltöltötte egy munkáját, de később (még a versenyidőszak vége előtt persze) szeretne még egy munkát feltenni (mert pl. új ihlete támadt), akkor azt megteheti. Azonban egy versenyző csak egy munkával nyerhet. Ha a pontszámok alapján két munkája is bekerülne az első ötbe, akkor a kisebb pontszámú munkája nem számít bele a versenybe. (Második munkád feltöltését is a 'Jelentkezés versenyzőnek' gomb alatt -az adataid ismételt megadásával és az új munkád képeinek feltöltésével- tudod megtenni.)

ZSŰRIZÉS, ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTOK:
Bárki bármikor szavazhat az Interneten a versenymunkákra. A szavazás tulajdonképpen egy egyéni értékelés: 1-től 10 pontig lehet szavazni minden munkára (ahol a 10 pont a legjobb, az 1 pont a legrosszabb értéket jelenti). Egy versenymunkára mindenki csak egy szavazatot adhat le. A verseny komputere minden új szavazat után újraszámolja az adott munkára leadott összes szavazat átlagpontszámát. Az átlagpontszámok alapján fognak eldőlni a helyezések. Mindenképpen érdemes a versenyre többször visszalátogatnod (www.crystalnails.hu), mert ugyan a korábbi munkákra már nem lehet még egyszer szavaznod, de az előző látogatásod óta felkerült munkákra ekkor tudsz szavazni.

KÉPEK FELTÖLTÉSE:
Három képet kell feltöltened (az egy kézről): Az első lehet egy bármilyen előnyös beállítású fantázia kép (bárhogy tartva a kezét, bármit foghat, bármilyen háttérrel). A második kép készüljön teljesen felülnézetből, a harmadik pedig féloldalról (olyan oldalnézetből, ahol azért a körmök felszíne is látszik egy kicsit). A képek retusálása kizárással jár!

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
-Magyar állampolgárság -A verseny tehetségkutató jellege miatt és az első helyezettnek felkínálni kívánt szerződési lehetőség miatt sajnos nem vehetnek részt a versenyben az Elite Cosmetixnek konkurens alapanyag-forgalmazó cégek oktatói, alkalmazottai, szerződött bemutató emberei és elkötelezett versenyzői. Az új tehetségek kutatási célja miatt nem vehetnek részt továbbá az Elite Cosmetix jelenlegi oktatói és alkalmazottai sem.

A VERSENY TISZTASÁGÁNAK FELÜGYELETE:
- Az első 3 helyezettnek a szavazás lezártát követő napon, december 12-én 10 órára kontrollmunkára kell bejönnie a Bp., József krt. 44-be, ahol Mészáros Krisztina felügyeletével egy körmöt -a beküldött versenymunka alapján- el kell készítenie. Ezzel a következő feltételeket tudjuk kontrollálni:
- a kiírásban nem megengedett anyagok (pl. porcelán) nélkül elkészíthető a munka
- retusálás kizárása
- részvételi feltételekben kizárt személy által készített munka más nevében történő benevezésének kizárása
- Az első öt helyezett esetében számítástechnikai szakember fogja megvizsgálni, hogy nem történt-e manipuláció az egyes versenymunkákra leadott szavazatok számában.

DÍJKIOSZTÁS:
A verseny díjkiosztására -egyfajta karácsonyi ajándékként- december 12-én délben kerül sor az Elite Cosmetix József krt. 44 alatti termében, melyről utána Hírlevélben is tudósítunk majd.

BELÉPÉS A VERSENYFELÜLETRE (kattints az emblémára)



A versennyel kapcsolatos esetleges kérdéseidet küldd a z.jakob@elitecosmetix.com címre.


Üdvözlettel:
Elite Cosmetix csapat

1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924
www.crystalnails.hu, www.elitecosmetix.hu


Hírlevélről leiratkozás:
sales@elitecosmetix.com