Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!


A LEGÚJABB VERSENYSIKEREK

Majd kiugrottunk a bőrünkből a vasárnapi Országos Bajnokság eredményhirdetésén. Ezt az élményt szeretnénk most egy kicsit megosztani veled is:

1. Az Országos Körömdíszítő Bajnokságon Újvári Barbara díszítő oktatónk ARANYÉRMES lett. A téma a mesebeli Afrika volt.
Barbara Cover Pinkből épített körömre tett papirusz-hatású alapot és arra mintázta tussal és porcelánnal a díszítéseket. (Barbara tegnap kiutazott az olaszországi, római Crystal Nails-hez és ott fog oktatni egy hónapot, de azután novemberben ismét itthon nálunk tart egynapos továbbképzéseket.)






2. Az Országos Profi Zselés Bajnokságon és az Országos Profi Porcelános Bajnokságon is Kovács Gabriella oktatónk egy-egy EZÜSTÉRMET szerzett. Mivel az aranyérmet mindkét kategóriában ugyanaz szerezte, így Gabi fogja képviselni Magyarországot a düsseldorfi Európa Bajnokságon zselés kategóriában. Gabi a Crystal Nails Xtreme Clear zseléhez az új 2009-es Crystal Nails Xtreme White zselét használta, majd az EzFlow Pink It zselével borított.



3. Az Országos Lábápoló Versenyen Kézi Pedikűr és Kombinált Pedikűr kategóriákban Dr. Veresné Szuda Katica oktatónk egy-egy ARANYÉRMET szerzett, így összetettben ő lett a Magyar Pedikűr Bajnok is. Katicával most tervezünk egy pedikűrös továbbképzést indítani hatóanyagos (Gena) és fém-eszközös (CN) pedikűr kombinálásával és egyéb új technikákkal.



4. Néhány más, nagyreményű Crystal Nails versenyző is szépen szerepelt ebben a rendkívül erős mezőnyben.

5. A díjkiosztón egy rendkívüli szakmai elismerés kiosztására is sor került: Fekete Zsuzsanna (kétszeres Európa Bajnokunk, Körmös Diploma oktatónk) ARANYKOSZORÚS MESTER címet kapott az Országos Ipartestülettől.


Húúúúúúúúúúú lányok! SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!!!


Üdvözlettel:
Elite Cosmetix csapat

1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924
www.crystalnails.hu, www.elitecosmetix.hu


Hírlevélről leiratkozás:
sales@elitecosmetix.com