Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!


Kedves Kolléga!

KÖSZÖNET
A legutóbbi KÖRÖMHAJÓN debütáló újdonságokról az elmúlt két hét során rengeteg pozitív visszajelzés érkezett: nagy sláger lett az új összetételű Crystal Nails Xtreme White hófehér építő zselé, a színjátszó gyémántfényű Cover Pink DIAMOND körömágy-hosszabbító építő zselé és az új zselé és porcelán színek (rengeteg készlet fogyott). A 7 új ékszer ecset első szállítmányát szinte szétkapkodták vásárlóink (az utánpótlás szállítmány már jövő hét elején megérkezik).




KÖSZÖNJÜK A POZITÍV VISSZAJELZÉSEKET!
Jól esik nekünk, hogy ennyire tetszik a gondos fejlesztő munka gyümölcse!

A 2008/2009 ősz-tél Újdonságok nyomtatott katalógusát szívesen -térítésmentesen- kipostázzuk, ha jelzed nekünk telefonon ((1) 323 0258) vagy e-mailben (admin2@elitecosmetix.hu).

A KÖRÖMHAJÓról készült képek felkerültek honlapunkra.
Az alábbi képre kattintva tekintheted meg őket:



KONGRESSZUS
- A MOSZI Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület Kongresszusa október 5-én (vasárnap) változatlanul az ELTE Kongresszusi Központ-Bp., XI. k. Pázmány Péter sétány 1/a-ban lesz. Ezen a rendezvényen sok más kiállító cég között mi is jelen leszünk termékeinkkel, szakmai előadásainkkal és versenyzőinkkel (itt lesz a 2008 évi Magyar Bajnokság).

Az alábbi képre kattintva megnyithatod az Ipartestületi meghívót:



JÓL ESIK, DE MEGTÉVESZTŐ LEHET
Kovács Gabriella (Magyar Bajnok és Crystal Nails Elite szakoktató) alábbi képen látható EzFlow és Crystal Nails anyagokkal készült munkája korábban a Szépítész magazinban jelent meg. Most ez a munka -megkérdezésünk nélkül- felkerült egy jövő hét végi idegen rendezvény meghívójára (a kisujj grafikai módosításával). Jólesik nekünk, hogy már egyes konkurens cégek is a mi munkánkkal szeretnék reklámozni magukat, ez azonban ne tévesszen meg senkit: sem Kovács Gabriella kolléganőnk sem cégünk nem vesz részt ezen a másik rendezvényen.
Kovács Gabi munkája
idegen meghívó


Üdvözlettel:
Elite Cosmetix csapata
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924
Iroda tel.: (1) 323 0258
www.crystalnails.hu

Hírlevélről leiratkozás:
sales@elitecosmetix.com