Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!


Kedves Kollégánk!

ITT A FORRÓ NYÁR - NÉHÁNY IDŐSZAKOS JÓTANÁCS:

Nem árt a nyári hőségben felkészülni néhány átmeneti változásra, ami az anyagok kémiájából adódik:

1. A zselék nagy melegben meglágyulnak, a megszokottnál hamarabb elfolynak az oldalsó bőrredőkhöz. Védekezhetünk ez ellen a zselék hűtőszekrényben történő hűtésével. Ha több tégely zselénk van, azokat felváltva hűthetjük. Ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor jöhet jól a legsűrűbb Crystal Nails Xtreme Clear zselé használata.

2. Nyáron még a maximális sárgulás-védelemmel ellátott anyagok is sárgulhatnak kismértékben; köszönhetően a napozókrémek vegyi hatásának és az intenzív mindennapos napozás erős dózisú UV besugárzásának. Ilyenkor jelent kiegészítő segítséget az UV szűrős EzFlow UV30 fedőlakk (levegőn száradó!), mely mint a neve is mutatja, úgy szűr, mint egy - csecsemőknek szánt - 30-as faktorszámú napozókrém. Hasonló védelmet nyújt a Crystal Nails UV Filter fedőlakk is. Problémát okozhat a zselé túlköttetése is: nyáron az anyag gyorsabban köt; ne lépjük túl a szükséges kötési időt.
3. Nyári melegben egyébként a nem égető zselék is égethetnek egy kicsit, mert kb. 10 Celsius fokkal magasabbról indul a kötés, ráadásul lágyabb anyagban, így a maximális hőmérséklet akár 20-30 fokkal is magasabb lehet. Ez egy vékony körmű vendéget már égethet. Ilyenkor 10-20 másodpercre a lámpa elé szórt fényre (a lámpa szájához) kell tetetni a vendég kezét, csak aztán a lámpába a maradék 2,5 percre.

4. Nyáron nagyon erős az UV sugárzás, még a visszaverődött fény (akár árnyékban) is képes megkötni a nyitva hagyott zseléket. Ilyenkor ajánlatos a kupakot a tégelyre egyszerűen rátenni használat közben is!

5. A Crystal Nails Buider Clear I zselé használóinak jótanács: ennek a zselének -főleg nyáron- a szokásosnál egy kicsit vastagabb ragacsos rétege keletkezik a lámpázás során, ezért abban az esetben, ha francia fehér véget kívánunk megépíteni rajta; érdemes kitörölt ecsettel a felületről a ragacsot lehúzni és csak utána rátenni a fehér zselét. Ezzel azt érjük el, hogy a fehér anyag nem csúszik meg a ragacson, és ezáltal szebben-határozottabban tudjuk kihúzni a mosolyvonalat is.


MŰKÖRMÖS-KOZMETIKUS AKCIÓ


A József körút 38-ban megnyílt kozmetikai üzletünk, ahol 3D szempilla hosszabbító rendszert (az IBD és EzFlow gyártójától, az USA-ból) és kozmetikai arckezelők teljes választékát (svájci és francia hatóanyagokból, Izraelben (a Holt-tenger hazájában) gyártva) kínáljuk. A 3D SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS MŰKÖRMÖS SZAKEMBEREK ÁLTAL IS VÉGEZHETŐ SZOLGÁLTATÁS, mellyel jól kiegészíthető a körmös szalonmunka (persze 1 napos tanfolyamunk elvégzését és kellő gyakorlást követően).

Kozmetikai üzletünk bevezető akciójaként 5% egyszeri kedvezményt adunk a műkörmösnek (A MŰKÖRÖM SZAKÜZLETBEN (József krt. 44.) A MŰKÖRÖMALAPANYAGOKBÓL) és 5%-ot a kozmetikusnak (A KOZMETIKAI TERMÉKEKBŐL (József krt. 38)), abban az esetben, ha a kozmetikus a műkörmössel együtt jön el a kozmetikai üzletünkbe és bizonyítványa felmutatásával regisztrálja ott magát (egy kozmetikus csak egyszer regisztrálhat).ÚJ TANFOLYAMAINK ÚJ IDŐPONTJAI


Kombinált porcelán és zselé díszítő képzés
2008. július 16.
2008. július 30.

Művészi henna-festő 2 napos oktatás
2008. június 17-18.
2008. július 4-5.KÖRÖMTÁBOR MEMOÁR


Egy hete -sajnos- véget ért 2008-as KÖRÖMTÁBORUNK, ami ismét minden résztvevő számára rengeteg új tudást és felejthetetlen élményeket hozott. A 65 tanulóból 8 Crytal Nails MESTERT avathattunk, akik teljes oktatógárdánk szigorú pontozása alapján -négyszeri gyakorlati vizsga és egy írásbeli vizsgát követően- a nagyon magas 90% feletti szintet érték el. Bátran állíthatjuk, hogy ez a szint nemcsak Magyarországon, de az egész világon egy rendkívül magas mércének felel meg; talán nehezebb mint egy versenyen dobogós helyezést elérni, hiszen itt négy kategóriában (zselé tech., porcelán tech., zselé díszítés, porcelán díszítés) kellett bizonyítani. Gratulálunk a Mestereknek és persze a Technikusoknak (70% felett) is, de az Alap szintet elérők is büszkék lehetnek a fejlődésükre. Két újdonsült Technikusunknak pedig a kiemelkedő Nail Art munkájukért a Díszítő Különdíjhoz gratulálunk. A táborlakóknak köszönjük a részvételt a csapatversenyeken és a szórakoztató programokban is (reméljük azóta sikerült kialudniuk magukat).

A KÉPRE KATTINTVA MEGNÉZHETED A KÖRÖMTÁBOR KÉPEIT, melyeket később még bővítünk.


Üdvözlettel:
Elite Cosmetix csapat

1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924
Oktatás tel.: (1) 323-0258
www.crystalnails.hu, www.elitecosmetix.hu

Hírlevélről leiratkozás:
sales@elitecosmetix.com