Amennyiben nem látod hírlevelünket, kérlek kattints ide!


Kedves Kollégánk!

ITT A FORRÓ NYÁR - NÉHÁNY IDŐSZAKOS JÓTANÁCS:

Nem árt a nyári hőségben felkészülni néhány átmeneti változásra, ami az anyagok kémiájából adódik:

1. A zselék nagy melegben meglágyulnak, a megszokottnál hamarabb elfolynak az oldalsó bőrredőkhöz. Védekezhetünk ez ellen a zselék hűtőszekrényben történő hűtésével. Ha több tégely zselénk van, azokat felváltva hűthetjük. Ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor jöhet jól a legsűrűbb Crystal Nails Xtreme Clear zselé használata.

2. Nyáron még a maximális sárgulás-védelemmel ellátott anyagok is sárgulhatnak kismértékben; köszönhetően a napozókrémek vegyi hatásának és az intenzív mindennapos napozás erős dózisú UV besugárzásának. Ilyenkor jelent kiegészítő segítséget az UV szűrős EzFlow UV30 fedőlakk (levegőn száradó!), mely mint a neve is mutatja, úgy szűr, mint egy - csecsemőknek szánt - 30-as faktorszámú napozókrém. Hasonló védelmet nyújt a Crystal Nails UV Filter fedőlakk is. Problémát okozhat a zselé túlköttetése is: nyáron az anyag gyorsabban köt; ne lépjük túl a szükséges kötési időt.
3. Nyári melegben egyébként a nem égető zselék is égethetnek egy kicsit, mert kb. 10 Celsius fokkal magasabbról indul a kötés, ráadásul lágyabb anyagban, így a maximális hőmérséklet akár 20-30 fokkal is magasabb lehet. Ez egy vékony körmű vendéget már égethet. Ilyenkor 10-20 másodpercre a lámpa elé szórt fényre (a lámpa szájához) kell tetetni a vendég kezét, csak aztán a lámpába a maradék 2,5 percre.

4. Nyáron nagyon erős az UV sugárzás, még a visszaverődött fény (akár árnyékban) is képes megkötni a nyitva hagyott zseléket. Ilyenkor ajánlatos a kupakot a tégelyre egyszerűen rátenni használat közben is!

5. A Crystal Nails Buider Clear I zselé használóinak jótanács: ennek a zselének -főleg nyáron- a szokásosnál egy kicsit vastagabb ragacsos rétege keletkezik a lámpázás során, ezért abban az esetben, ha francia fehér véget kívánunk megépíteni rajta; érdemes kitörölt ecsettel a felületről a ragacsot lehúzni és csak utána rátenni a fehér zselét. Ezzel azt érjük el, hogy a fehér anyag nem csúszik meg a ragacson, és ezáltal szebben-határozottabban tudjuk kihúzni a mosolyvonalat is.


MŰKÖRMÖS-KOZMETIKUS AKCIÓ


A József körút 38-ban megnyílt kozmetikai üzletünk, ahol 3D szempilla hosszabbító rendszert (az IBD és EzFlow gyártójától, az USA-ból) és kozmetikai arckezelők teljes választékát (svájci és francia hatóanyagokból, Izraelben (a Holt-tenger hazájában) gyártva) kínáljuk. A 3D SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS MŰKÖRMÖS SZAKEMBEREK ÁLTAL IS VÉGEZHETŐ SZOLGÁLTATÁS, mellyel jól kiegészíthető a körmös szalonmunka (persze 1 napos tanfolyamunk elvégzését és kellő gyakorlást követően).

Kozmetikai üzletünk bevezető akciójaként 5% egyszeri kedvezményt adunk a műkörmösnek (A MŰKÖRÖM SZAKÜZLETBEN (József krt. 44.) A MŰKÖRÖMALAPANYAGOKBÓL) és 5%-ot a kozmetikusnak (A KOZMETIKAI TERMÉKEKBŐL (József krt. 38)), abban az esetben, ha a kozmetikus a műkörmössel együtt jön el a kozmetikai üzletünkbe és bizonyítványa felmutatásával regisztrálja ott magát (egy kozmetikus csak egyszer regisztrálhat).



ÚJ TANFOLYAMAINK ÚJ IDŐPONTJAI


Kombinált porcelán és zselé díszítő képzés
2008. július 16.
2008. július 30.

Művészi henna-festő 2 napos oktatás
2008. június 17-18.
2008. július 4-5.



KÖRÖMTÁBOR MEMOÁR


Egy hete -sajnos- véget ért 2008-as KÖRÖMTÁBORUNK, ami ismét minden résztvevő számára rengeteg új tudást és felejthetetlen élményeket hozott. A 65 tanulóból 8 Crytal Nails MESTERT avathattunk, akik teljes oktatógárdánk szigorú pontozása alapján -négyszeri gyakorlati vizsga és egy írásbeli vizsgát követően- a nagyon magas 90% feletti szintet érték el. Bátran állíthatjuk, hogy ez a szint nemcsak Magyarországon, de az egész világon egy rendkívül magas mércének felel meg; talán nehezebb mint egy versenyen dobogós helyezést elérni, hiszen itt négy kategóriában (zselé tech., porcelán tech., zselé díszítés, porcelán díszítés) kellett bizonyítani. Gratulálunk a Mestereknek és persze a Technikusoknak (70% felett) is, de az Alap szintet elérők is büszkék lehetnek a fejlődésükre. Két újdonsült Technikusunknak pedig a kiemelkedő Nail Art munkájukért a Díszítő Különdíjhoz gratulálunk. A táborlakóknak köszönjük a részvételt a csapatversenyeken és a szórakoztató programokban is (reméljük azóta sikerült kialudniuk magukat).

A KÉPRE KATTINTVA MEGNÉZHETED A KÖRÖMTÁBOR KÉPEIT, melyeket később még bővítünk.


Üdvözlettel:
Elite Cosmetix csapat

1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924
Oktatás tel.: (1) 323-0258
www.crystalnails.hu, www.elitecosmetix.hu

Hírlevélről leiratkozás:
sales@elitecosmetix.com