A legforróbb újdonságok a tavaszi Körömhajón

Nemcsak az órát állítottuk előre, március utolsó vasárnapján a nyári időszámítás a Crystal Nails-nél is elkezdődött. A frissen megjelent 2012-es tavasz-nyári nagykatalógus lapjai életre keltek, az egész napos szakmai rendezvényen minden újdonság felvonult. Harsány, izgalmas színek, a legfrissebb fejlesztések és technikák bemutatója.
Egy órával kapunyitás előtt már kígyózott a sor az Európa hajó bejáratánál, és a látogatók rövid időn belül megtöltötték az Európát és a Zsófiát. A rendezvény ideje alatt több mint 1800 katalógus talált gazdára! A fergeteges hangulatot Jákob Zoltán, a Crystal Nails vezetője és Kovács Gabó, 2011 műköröm-építő Világbajnoka alapozta meg, akik áttekintést adtak a Crystal Nails idei újdonságairól. A CN klasszikus és pillangó sablonjának méltó társa a most megjelent extrém hosszú stiletto körmök építéséhez fejlesztett sablon, amivel még gyorsabban lehet a stiletto formát kialakítani. Az építő zselék világának újdonsága az Xtreme Cover Pink építő zselé, ami új összetétele révén összetartja magát, színe a legbeváltabb cover pink. Az Xtreme jelölés azokat a termékeket jelöli, amelyek még fejlettebbek, még különlegesebbek, amihez most még kedvező ár is társul. A porcelán és a Gél-Lac leoldását teszi könnyebbé az új Leoldó fólia, amelynek beültetett vattarésze Acryl Removerrel átitava leegyszerűsíti a leoldást.
Az idei év körömdivatját a feltűnő színek és formák alakítják, uralkodnak a narancsos, sárgás és neon színek, melyek mindegyike megtalálható a Crystal Nails termékpalettáján, persze a tavasz elmaradhatatlan újrahangolt rózsaszínjei és lilái sem hiányoznak.
A tíz Nemzetközi Bajnok oktató különleges bemutatókkal készült a Körömhajóra, előadásaik segítettek az újdonságok megismerésében és hasznos ötleteket adtak a mindennapok szalonmunkájához. Sztárvendégünk az olasz bajnok, Irene Merlo Crystal Dream fantázianevű munkájával kápráztatta el a közönséget, kompozícióját a kristály csillogása és tisztasága ihlette. A Crystal Fashion kollekció új darabjait a fergeteges KÖRÖMSHOW PLUSZ-on mutatta be három lány és három fiú egy dinamikus táncbemutató közepette. A Körömhajón mutatkoztak be az új Crystal Phone okostelefon alkalmazások is, ami mindannyiunk munkáját megkönnyítik. Aki lemaradt, és aki nem, ismét részese lehet a nagy szakmai pörgésnek a következő Körmösnapon (akadémia, vásár, verseny) május 13-án!


Meghívó

Körömhajó 2012 tavasz Meghívó

Korábbi rendezvények