Körömhajó 2011 tavasz

 2011 tavasz/nyár TRENDALKOTÓ NAGYRENDEZVÉNY/ A RENDEZVÉNY INGYENES!
A világ szépségipara is nagy érdeklődéssel készül a manikűrös, pedikűrös, műkörmös szakmák speciális rendezvényére, a Körömhajóra. A rendezvény egy különleges helyszínen, a Dunán, immár két hajón, az EURÓPA és Zsófia hajókon kerül megrendezésre, 2011. április 3-án. A feltűnést ez a szakmai nap mégsem a szokatlan helyszínével kelti, hanem azzal, hogy félévente itt mutatkozik be a következő trend körömformákban, színekben és új technikákban. Az ingyenesen látogatható szakmai esemény rekord mennyiségű érdeklődőt vonz, ezért a mostani, tavaszi rendezvényen is két hajó várja a trendalkotókat a Batthyány térnél. Olyan ez, mint a párizsi nagy divatházak szezonnyitó show-ja, csak itt a ruhákhoz illeszkedő körömtrend-alkotás folyik. A köröm show-n és szakmai előadásokon keresztül külföldi és magyar sztárvendégek adják át tudásukat és tapasztalataikat. A 2011-es trendalkotó nagyrendezvényre ellátogat az olasz körömolimpia kétszeres OLIMPIAI Bajnoka, Corinne di Battista is. Előadása: Italian French Style (zselé-acryl mix mikrofestéssel) Helyet kap workshop keretében a lábak ápolása és kényeztetése, a benőtt körmök gyógyítása. Valamint egy kereset kiegészítési lehetőség: az új, luxus minőségű szálankénti, 3 dimenziós szempilla-hosszabbítás fortélyaiba is betekinthetnek a látogatók. Ezzel a színvonalas szakmai rendezvénnyel, Budapest joggal törekszik a körömdivat fővárosa címre. A Körömhajó tehát vár mindenkit a 2011-es tavaszi/nyári szezonra való szakmai felfrissülésre.
 

A RENDEZVÉNY INGYENES!

Konferencia terem:
A nagyszínpadon (10 nagyméretű kivetítôvel) neves elôadók fôként készségfejlesztô-tudásbôvítô és ötletadó tréningeket, valamint trendalkotó újdonságokat mutatnak be.
Nyitott tégelyek asztala:
Bárki kipróbálhatja az összes alapanyagot, valamint szakmai konzultációt folytathat azokról oktatóinkkal.
Vásártér:
A Körömhajón résztvevô 6 világmárka trendalkotó termékújításaival kibôvült választéka vásárolható meg rendkívüli akciókkal fűszerezve.

 


Meghívó

Körömhajó 2011 tavasz Meghívó

Korábbi rendezvények