2019. november 9.
Groupama Aréna — 1091 Budapest, Üllői út 129
10:00 — 16:00

Szeretettel várunk az ország legnagyobb, mindenki számára elérhető műkörmös rendezvényén, az őszi Crystal Nails KÖRMÖSNAPON.

2019 őszétől kedvenc műkörmös rendezvényünket már az ország különböző pontjaira is elvisszük, így kijelölt viszonteladóinknál is a budapesti bemutatóval egyszerre találkozhattok az újdonságokkal, trendekkel és oktatóink bemutatóival. Az akciókat és ajándékokat szintén elvisszük a meghirdetett városokba! ;)
A Körmösnap 2019. tél állomása: HAMAROSAN

A programot ismét úgy állítottuk össze, hogy mind technikai és díszítő tudásod is továbbfejleszthesd. A színpadi előadások és workshopok keretében nemzetközi bajnokoktatóink bemutatják, hogyan alkalmazd szalonmunkád során a 2019-es téltrendszíneit és újdonságait.

Továbbá meglepetésekkel, akcióval és ajándékkal készülünk Neked!

A belépés ingyenes, meghívót nem kell hoznod. Mindenkit szeretettel várunk, nemcsak szakmabeliek vehetnek részt a Körmösnapon!

Hívd meg ismerőseidet is az eseményre! A program részleteit folyamatosan töltjük fel weboldalunkra. Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb információkról, csatlakozz az esemény és a Crystal Nails Hungary Facebook oldalához, kövess minket Instagramon , valamint YouTube csatornánkon!

Csatlakozz az eseményhez!

Színpadi programok

Workshop

Szórakoztató programok

Újdonságok

Iratkozz fel értesítőnkre!

Nem szeretnél lemaradni legfrissebb híreinkről? Feliratkozóinkat elsőként tájékoztatjuk a részletes programokról, újdonságainkról és akcióinkról!

Szeretettel várunk az ingyenes körmösnapon!

Crystal Nails Körmösnap
Groupama Aréna - Budapest, Üllői út 129, 1091