Szeretettel meghívunk az ország legnagyobb mindenki számára elérhető műkörmös rendezvényére, a nyári Crystal Nails Körmösnapra.

A programot ismét úgy állítottuk össze, hogy mind technikai és díszítő tudásod is továbbfejleszthesd. A színpadi előadások és workshopok keretében nemzetközi bajnokoktatóink bemutatják, hogyan alkalmazd szalonmunkád során a 2018-as nyár trendszíneit és újdonságait. Továbbá meglepetésekkel, akcióval és ajándékkal készülünk Neked!

A belépés ingyenes, meghívót nem kell hoznod. Mindenkit szeretettel várunk, nemcsak szakmabeliek vehetnek részt a Körmösnapon!

Hívd meg ismerőseidet is az eseményre!

Időpont: 2018. június 3. – vasárnap 10:00-16:00
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ, Budapest, 1-3, Jagelló út, 1123

A program részleteit folyamatosan töltjük fel weboldalunkra. Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb információkról, csatlakozz az esemény és a Crystal Nails Hungary Facebook oldalához, kövess minket Instagramon, valamint YouTube csatornánkon!

Színpadi programok

Balázsi Szilvia - Flamingós-pálmaleveles pink szalonkörmök: nyári vendégsláger díszítés Szilvi szalonjából

Balázsi Szilviától már megszokhattuk, hogy az általa készített körmöknek mindig óriási sikere lesz a szalonokban: ezúttal nyomdalemezzel, flamingós matricával és RoyalCream Gel pálmalevelekkel készíti színpadi munkáját. Az alap ezúttal új nyári Art Gel festőzselé trendszín lesz, mely alá az újgenerációs Compact Base Gel körömerősítő zselét tette, mely alapozó zselé és körömerősítő egyben.
 
 
Koncsik-Király Mária - Farmer és kockásing: nyári trendajánló Marcsi szalonjából
 
Koncsik-Király Mária a Crystal Nails Körmösnapon megmutatja, hogyan készíthetsz egyszerűen a szalonban farmer mintát Royal Gel-ekkel. Vigyázz, ez tuti slágerdíszítés lesz idén nyáron!
 
 
Magyarosi Barbara - Nyári Art Gel virágok, mesés Royal Gel színátmenetes-Aurora alapra

Magyarosi Barbara Barbi ezúttal is elképesztő a virágokkal készül a júniusi Crystal Nails Körmösnapra.
Barbi nyári virágokat fest Art Gel festőzselékkel, új nyári Royal Gel trendszínekkel készült színátmenetes alapra. Mindezt Aurora ChroMirror króm pigmentporral és körömnyomdával, illetve félkör díszekkel koronázza meg.
 
 
Fekete Zsuzsanna Marilyn forma építése Xtreme Fusion Gel akrilzseléből, trendi nyári Ultraibolya körmök Art Gel festőzselékkel festett One Move virágokkal

Fekete Zsuzsanna, mint mindig, most is lenyűgöző munkát mutat be a színpadon: Marilyn formát épít kedvenc Xtreme Fusion AcrylGel akrilzseléiből, majd a legújabb nyári kedvenc színét, az R120-as Ultraibolyát használja. R117-es Royal Gel-lel és Art Gel festőzselével készített One Move virágokkal, valamint a Swarovski Festival Collection gyönyörű köveivel díszíti végül.
 
 
Majnik Mónika - Pigmentporok díszítési lehetőségei: Álomszép neon pink-sárga ombre körmök, Swarovski-díszítéssel, illetve füstös hatás (Color Vortex) az új Compact Base Gel alapozó zselé alapra

Majnik Mónika a Körmösnapon az imádott Color Vortex technikát varázsolja a színpadra nyárias stílusban.
Oktatónk emellett bemutatja, hogyan használhatod az újgenerációs Compact Base Gel körömerősítő zselét, mely alapozó zselé és körömerősítő egyben.
 
 
Sikari Edina - Fesztiválkörmök „funky funny” stílusban – a HoloFest Box dobozból, illetve Candy Ball őrület, avagy így készül az új körömdísz

Sikari Edina Körmösnapi munkájával „funky funny” fesztivál hangulatot varázsol a színpadra.
Edina két körömmel készül, az egyiken a fesztiválozó vendégeinek kedveskedik: előveszi HoloFest Box készletét és az abban található díszítő kellék válogatásból fantasztikus hologramos körmöket varázsol. Másik kézre pedig elkészíti az online fórumokon futótűzként terjedő Candy Ball-t, az új nyári Royal Gel trendszínekkel.
 

Doviscsák Dóra - „Mámoros nyári naplemente” 3 STEP CrystaLac alapokra, transzferfóliával és Swarovski-kövekkel díszítve

Doviscsák Dóra  vendégei imádják az egyszerű, gyors, ugyanakkor nagyon látványos, köves körmöket. Oktatónk most is ilyesmit álmodott meg: az új nyári 3 STEP CrystaLac alapokat összemosta, majd a Swarovski Festival Collection köveivel, illetve transzferfóliával díszítette.
 
 
Kesztyűs Dóra - Hibiszkusz és frangipáni virágok, pálmalevelekkel kombinálva új nyári Art Gel színekkel, új Royal Gel trendszínekkel
 
Kesztyűs Dóra igazi forró-nyári díszítést mutat be a Körmösnap színpadán.
Dóri az új nyári Art Gel festőzselékkel készít hibiszkuszokat és frangipánikat, illetve pálmaleveleket, melyek gyönyörűen festenek minden vendég körmén. Főleg ha alapnak az új Royal Gel trendszínekkel készít színátmenetet. Annyira meseszép!
 
 
Sebestyén Ágnes Harapnivaló alma egyenesen Hófehérke kezéből – Lace Gel csipkezselével, Art Gel festőzselékkel, új nyári Royal Gel trendszínnel kombinálva
 
Sebestyén Ágnes Lace Gel csipkezselével és Art Gel festőzselékkel fest ínycsiklandozó almát, mely tökéletesen harmonizál a gyönyörű R122-es Neon piros Royal Gel színnel. A Swarovski-kövek már csak a hab a képzeletbeli tortán.

 

Workshop

Konzultációs műkörom workshop

Kérdezd Nemzetközi Bajnok oktatóinkat és kérj tőlük tanácsot! Nézd meg a Körömhajón bemutatkozó, 2018 tavasz-nyári szezon trendszíneit és MOST, a Körmös - napon megjelenő LEGÚJABB 2018-as nyári divatszíneket 3 STEP CrystaLac-ban, ONE STEP CrystaLac-ban, Royal Gel-ben és Art Gel-ben.
 
PEDIKŰRNAP KÜLÖNTEREMBEN: Professzionális Crystal SPA bemutatók

Pedikűr bemutatók: minden, ami nyári lábápolás; pedikűrös praktikák a szalonban; ONE STEP Easy CrystaLac-ozás lábon; körömszabályozás a spange-val (Podofix aktív, Combiped); SPA pedikűr a szalonban; gépi pedikűr a gyakorlatban (gombás köröm kezelése géppel); maszkok és masszázsok; tökéletes-ápolt lábak: 3 STEP CrystaLac-ozás lábon.
 
Luxlash- Minden, ami szempillahosszabítás!

Szempilla stylistoknak és mindenkinek, aki a LuXLash pillahosszabbítás iránt érdeklődik! Tudj meg minden hasznos információt, amit a szempilla stylist szakmáról, képzésről, illetve szemöldök építésről tudni kell. 
 
INGYENES GÉLLAKKOZÁS! NAGY KÖRÖMSZÍN VÁLASZTÓ 

Szeretnél gyönyörű manikűrt ingyen? HA SZAKMABELI VAGY… és nem dolgoztál még ONE STEP CrystaLac-kal – Itt a helyed! HA NEM VAGY SZAKMABELI… akkor is itt a helyed, hiszen gyönyörű manikűrt kaphatsz. 10 körmös kollégánk vár Téged 10 fantasztikus nyári ONE STEP CrystaLac trendszínnel. Mi a dolgod? Gyere természetes körmökkel! --- Ülj le egy szabad asztalhoz! --- Add meg a neved és az e-mail címed! --- Válaszd ki kedvenc színed! --- Kérd a manikűrt!

Szórakoztató programok

Körömshow - Gájer Bálint

 
Gájer Bálint - vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik-, a "a swing hercege" minden embert táncra perdít zenéjével. Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongó éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora ellenére magáénak tudhat. A három lemezes előadóművész ezúttal a Körmösnapon fogja biztosítani a kiváló hangulatot.

Verseny

Crystal Nails Ékszerkészítő verseny
 
Engedd szabadjára a fantáziád és mutasd meg nekünk, szerinted milyen kincseket rejt a varázslatos tengerfenék!
Készítsd el otthon és hozd el magaddal a Crystal Nails Körmösnapra!
Jelentkezési határidő: 2018. május 31.
 
 
 
Crystal Nails Mobiltok díszítő verseny
 
Imádsz virágokat festeni Art Gel-lel vagy Royal Gel-lel? Szívesen készítesz mesés rózsákat porcelánporbból vagy Lace Gel csipkezseléből?
Készítsd el otthon, hozd el magaddal a Crystal Nails Körmösnapra és nyerj!
Jelentkezési határidő: 2018. május 31.
 
 

Újdonságok

Akciók

Szeretettel várunk az ingyenes körmösnapon!

Crystal Nails Körmösnap
Budapest Kongresszusi Központ Budapest, 1-3, Jagelló út, 1123