HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Jó hír! A Royal Gel-ből a 10 legfelkapottabb szín már SZERDÁTÓL beszerezhető! ***** Jövő vasárnap KÖRÖMHAJÓ! ***** Ajándék minden körmös látogatónak! ***** Körömhajón bemutatkozó újdonságok és alapanyagok ***** Programajánló március 10-re, családod többi tagjának ***** Ízelítő: Ilyen volt - Körömhajó 2012 ősz

Szenzációs hírünk van! Megérkezett a színes zselék új generációja, a Royal Gel! A legfelkapottabb 10 színt már beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (körömfutárok) és webáruházainkban (a képre kattintva oda jutsz). Ezt a színes zselét nem kell többé fixálnod, nem kell két rétegben kenned és nem kell rá fényzselé sem!

A részletes meghívóért kattints a képre!

Amíg Te a Körömhajón tájékozódsz a 2013 tavaszi-nyári újdonságokról és fejlesztésekről, megismered a legújabb technikákat nemzetközi bajnok oktatók bemutatásában, bevásárolsz az akciós termékekből és begyűjtöd az ajándék Royal Gel mintazselét, addig családod többi tagja sem fog unatkozni. Összeválogattunk nekik néhány budapesti programot, melyet ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani. (Azonban ne feledd őket "visszarendelni" a Körömhajóhoz, 16 órára, hiszen őket is szívesen látjuk a körülbelül egyórás SÉTAHAJÓZÁS-on!):)

- Kreatív Vásár Kézműves Alkotó- és Látványműhely (Nagyszabású alkotó - és látványműhely a kreatív, kísérletező kedvű érdeklődőknek és az igényes, egyedi kézműves termékek rajongóinak; nyitva tartás 10:00-18:00-ig a II. kerület Fény utca 20-22-ben, a Millenárison, felnőtt jegy: 600 Ft, gyerekjegy: 400 Ft)

- Gasztropiac – Kézműves Magyar Ízek Vására 2013 (a főként magyar nemzeti konyha ínyencségeit bemutató kiállítás és vásár szintén a Millenárison lesz, felnőtt jegy: 1500 Ft, 12 éves kor alatt a belépés ingyenes, nyitva tartás: 10:00-22:00)

- WAMP design vásár 2013 (a WAMP magyar designereket, művészeket, neves galériákat tár a nagyközönség elé, 2013-ban új helyszínen, a Váci1 Üzletházban, azaz az V. kerület, Váci utca 1-ben, 10:00-18:00 óráig a belépés ingyenes)

- Játékország kiállítás (A Városligetben található Közlekedési Múzeumban a magyar játékgyártás történetét 1945-től egészen 1989-ig kísérhetjük figyelemmel. A fantasztikus gyermekkori emlékeket felidéző kiállítás 10:00-17:00 óráig vár minden érdeklődőt; a felnőtt jegy: 1400 Ft, 6-26 éves korig: 700 Ft)

Grátisz! Kizárólag felnőtteknek:
Murder – A Gyilkos Tárlat (az elmúlt évszázadok legelvetemültebb sorozatgyilkosai és gyilkosságai a Vörösmarty téri Üvegpalotában; nyitva tartás: 12:00-20:00; kizárólag 16 éven felülieknek; belépő ára: 3490 Ft)

Az alábbi videóban a 2012 őszi KÖRÖMHAJÓ-ról kaphatsz ízelítőt. Természetesen a hangulat ezúttal - március 10-én, 10 órától - még ennél is fergetegesebb lesz!
Ne feledd, jövő vasárnap Téged is szeretettel várunk a Batthyány téri kikötőben horgonyzó Európa és Zsófia hajókon!

Szeretettel várunk jövő vasárnap!

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com