HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Vadonatúj téli újdonságok érkeztek! ***** Nemsokára érkezik: Xtreme Rapid Lámpa ***** Közeleg 2013: Neked van már Crystal Nails 2013-as naptárad? ***** Folytatódik a Crystour! ***** Új, még impozánsabb üzlet nyílt Debrecenben! ***** Online Köröm Magazin: Magyarosi Barbi újabb sikerei ***** Hatalmas érdeklődés a téli Crystour első, miskolci állomásán

Új Crystal Nails-es téli CrystaLac (Gel-Lac) és porcelán trendszínek érkeztek,
melyek nem szerepelnek az új őszi-téli katalógusban sem!
Dobd fel a csillogással és a forró csoki hangulatával vendégeid téli napjait!

 

HOLO-BRILL CRYSTALAC (GEL-LAC) - hologramos (színjátszó) csillámos CrystaLac


A jelszó: szikrázó csillámlás! Ezek az új téli CrystaLac-ok eltérő irányokból nézve különböző színhatást nyújtanak. A napfényben vagy lámpafényben életre kelnek és játszanak a szemeiddel.

4ml – 1.880,-
15ml – 3.500,-

 
 

Színek: 309 Holo Pink, 310 Holo Ezüst, 311 Holo Arany

 
 

BRILL CRYSTALAC (GEL-LAC) - Csillámos téli CrystaLac


Négy vadonatúj téli, nagy szemcsézetű csillámos CrystaLac (Gel-Lac), ami eddig nem volt, a csillogás rajongóinak.

4ml – 1.880,-
15ml – 3.500,-

 
 

Színek: 303 Brill Silver, 304 Brill Bronze, 305 Brill Green, 308 Brill Gold

 
   

DEKOR CYSTALAC (GEL-LAC)
10 Forró csoki

Hideg téli estéken, amikor vendéged fáradtan és átfagyva hazaér a munkából, bekuporodik a fotelba egy jó meleg takaró alá, kezében egy bögre finom, lélekmelegítő forró csokival. A csokoládé szerelmeseinek kedveskedünk új, téli Forró csoki CrystaLac (Gel-Lac) színünkkel. Csoki-imádó vendégeid imádni fogják!

4ml – 1.880,-
15ml – 3.500,-

 
   

TÉLI METÁL PORCELÁNPOROK
622 Neo Ezüst és 623 Neo Arany


Gyönyörű téli arany és ezüst porcelánszínek, erős pigmentáltsággal, a Crystal Nails porcelánporoktól megszokott nagy fedőképességgel és színintenzitással.

10ml (7g) – 1.490,-

   
 

MERRY CRYSTAL NAILS KARÁCSONYI RESZELŐ


A 150/280-as szemcsézetű körömreszelő tökéletes ajándék lesz vendégeidnek karácsonyra. Lepd meg őket ezzel az apró figyelmességgel, hogy érezzék, fontosak neked. (A Crystal Nails Referencia szalonok egy tucatnyit ajándékba kapnak VIP vendégeik részére.)

Ára: 250,-
25 db vásárlása esetén 190,-/db

 
 

CRYSTAL NAILS KARÁCSONYI HÓPEHELY MATRICÁK
többféle

Öntapadós körömmatricák, melyek segítségével villámgyors téli díszítés készíthető: a csillogó hópelyhekkel bármilyen körmöt feldobhatsz pillanatok alatt.

Ára: 380,-

 

   
 

A fenti újdonságok már kaphatóak a József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél és a webáruházunkban (a képekre kattintva odajutsz)!
Szerezd be kedvenceid még ma, mert a legjobbakat hamar elkapkodják!

 
 

BIVALYERŐS NAGYTELJESÍTMÉNYŰ
KOMBINÁLT LÁMPA
UV spirálcsővel és LED-ekkel -
dupla hatékonyság, kétszeres sebesség

A legújabb fejlesztésű, exkluzív külsejű, áramvonalas lámpát az erő és a sebesség tökéletes összhangja jellemzi: az UV-csövek új generációja, a hagyományos csövekhez képest gyorsabb és többszörösen tartós UV spirálcső adja a lámpa bivalyerejét, az új Led technológia pedig szuper gyors kötést biztosít. Az összes Crystal Nails zselét megköti!

Decemberben érkezik!

Bevezető ár: 28.000,- helyett 19.800,-

   
 

2013-as trendi CRYSTAL NAILS NAPTÁR

Igazi Crystal Nails fanatikus vagy? Akkor a Te táskádból sem hiányozhat az új, trendi és igazán csajos 2013-as Crystal Nails naptár! Praktikus méretének köszönhetően mindig veled tart, így akármikor jelentkezzenek be hozzád vendégeid, azonnal fel tudod jegyezni a kért időpontot.
A naptár hamisítatlan Crystal Nails minőségű varrott textilbőr, újradizájnolt kígyóbőr mintázattal. Belül műköröm fotókkal, a jól bevált beosztással, könyvjelzővel.

Ára: 2.300,-

   
 

A nagy sikerre való tekintettel ismét útjára indult országjáró turnénk, a CRYSTOUR!

Az első állomás november 18-án Miskolcon volt, melyre számos körmös kolléga érkezett. Kovács Gabó világ- és olimpiai bajnok, ötszörös USA Bajnok, Kun Zsuzsanna országos bajnok és Skribanekné Emese 2012-es londoni olimpiai bronzérmes tartott látványos szakmai előadásokat a Crystal Nails Crystour első szakmai napján. Részletes beszámolót lejjebb, az Online Körömmagazinunkban olvashatsz.

További helyszínek és előadók:

Szeged 12.15. szombat (oktatók: Kovács Gabó és Sebestyén Ágnes)
Salgótarján 01.12. szombat (oktatók: Halász Virág és Magyarosi Barbara)
Békéscsaba 01.19. szombat (oktatók: Malekné Vigh Mária és Kun Zsuzsanna)
Debrecen 01.20. vasárnap (oktatók: Malekné Vigh Mária és Kun Zsuzsanna)
Sopron 01.20. vasárnap (oktatók: Fekete Zsuzsanna és Váradi Szabina "Twixi" )

Részletekért figyeld következő hírleveleinket!

 
   

Még nagyobb és impozánsabb üzletet nyitott Debrecenben a Crystal Nails: teljes választékkal, nagyobb árukészlettel a belvárosban várja szeretettel meglévő és új vásárlóit!

Cím: Debrecen, Kossuth u. 43-47.
Tel: 06 52 792-632

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-18:00
Szombat: 8:00-13:00

 
 

Magyarosi Barbara két érmet is szerzett a november 17-én Érden megrendezett Műköröm Építő, Műköröm Díszítő, Tip-Box és Stiletto Versenyen, ahol a Crystal Nails alapanyagokkal dolgozott: Tip-Box-ban második, Stiletto építő díszítő kategóriában pedig harmadik helyen végzett.

"Jeges ragyogás" volt a témája hétvégén a Stiletto kategóriában rendezett versenynek, melyre az egyetlen magyar Elite mester, Magyarosi Barbara is nevezett. Barbi porcelánból épített körmöket, melyhez 27-es klasszikus dekor porcelánszínt, illetve a Hókristály kollekció bársonyos hatású, finoman csillámló 131-es színét használta. A "jeges" hatást zselével érte el, a díszítés pedig 12-es fehér aquarellel készítette. Barbi 3 óra alatt Crystal Nails alapanyagokból megépített Stiletto körmeivel végül harmadik helyet ért el.
A Tip-Box témája a Halloween volt, melyet Barbi ügyesen oldott meg. Elkészítéséhez porcelánt, zselét, akrilt és aquarellt is használt, sőt töklámpása még világított is! Az ötletes és gyönyörűen kivitelezett munkát a zsűri ezüstéremmel jutalmazta.
Eredményeihez ezúton is szívből gratulálunk!

 
 

Magyarosi Barbi képzéseiről itt olvashatsz!

 
 

Zsúfolásig megtelt Miskolcon a Crystour első állomásának helyszíne, olyan nagy volt az érdeklődés a Crystal Nails szakmai napjára. Ami nem is csoda, hiszen a bajnok oktatók és a nagyszerű akciók csak úgy vonzották a helyi és a környékbeli műkörmösöket.

Sokan érkeztek vasárnap a Miskolc sétálóutcáján található Promenade Panzió Konferencia termébe, hogy tanuljanak Kovács Gabó világ- és olimpiai bajnok, ötszörös USA Bajnoktól, Kun Zsuzsanna országos bajnoktól és Skribanekné Emese 2012-es londoni olimpiai bronzérmestől a Crystal Nails Crystour szakmai napján.
Gabó az új sláger 225-ös Chameleon Thermo zseléből készített "Marilyn" körömformát, melyet kedvenc ecsetével, Nero Merlo I-vel épített. Kun Zsuzsanna országos bajnok az új Neon White porcelánporból épített szalonkocka francia körmöket, melyet fekete akrillal és Swarovski-val díszített.
Skribanekné Emese 2012-es olimpiai bronzérmes bemutatta a Londonban készített Stiletto körmét, melyhez az új 626-os Rumos kávé színű porcelánport használta. A porcelán virágokat mini 3D ecsettel, 28-as porcelánból formázta.
Az érdeklődők láthattak még gótikus mandula építést Zsuzsitól, aki egyszerű és könnyedén elsajátítható egy-mozdulat díszítést is bemutatott. A CrystaLac (Gel-Lac) bemutatón a résztvevők megismerték az új őszi-téli színeket – melyek 4ml-es változatából Winter Collection készletbe válogattuk a 6 legütősebb téli színt – felhordás hivatalos technikáját, a leoldás lépéseit és apró díszítő fogásokat is láthattak. Feltehették gél lakkozással kapcsolatos kérdéseiket, tisztázhatták anyaghasználattal kapcsolatos kételyeiket.
A napot Zozó Körmös dala zárta, ami a Körmösnapi debütálásához hasonló sikert aratott. A Crystour végén mindenki kedvenc Crystal Nails termékeivel és a informatív szakmai előadásoknak köszönhetően új, szalonban alkalmazható ötletekkel, mintákkal, díszítésekkel és technikákkal "felpakolva" térhetett haza.

Tanulj Te is bajnok oktatóinktól!

Kovács Gabó képzéseiből itt szemezgethetsz.
Kun Zsuzsanna tanfolyamáról itt tájékozódhatsz.

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com