Jelen szabályzat a Crystalnails.hu honlap és a honlap felületén üzemelő Hűségprogram használatának feltételeit, a Felhasználók adatvédelmének irányelveit tartalmazza.

A Crystalnails.hu honlap regisztrációhoz kötött funkcióit a honlap felületén regisztrált 16 éven felüli természetes személyek használhatják (Felhasználók). A regisztrációhoz nem kötött szolgáltatásokat bárki használhatja megkötés nélkül.

A Crystalnails.hu honlapon a Felhasználó által a regisztráció, a honlap használata, az online vásárlás, a Hűségprogramban való részvételhez kapcsolódóan, illetve egyéb más módon megadott adatok kezelője az Elite Cosmetix Kft. (továbbiakban: Adatkezelő).

Felhasználó az űrlapok kitöltésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy azokat az Adatkezelő jelen szabályzatban meghatározott módon tárolja és felhasználja.

Adatkezelő a Felhasználó által megadott adatokat a Crystalnails.hu oldal működtetéséhez, az Felhasználó által igénybe vett szolgáltatások kiszolgálásához, valamint saját marketing céljaira (pl. hírlevél küldés) használhatja fel.

Adatkezelő a Felhasználó adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha az a szolgáltatások teljesítésekor Adatkezelő alvállalkozójaként működik együtt. Például a hűségpontokért vásárolt termékek kiszállítója, átadója. Ekkor azonban az alvállalkozó a Felhasználó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Felhasználó az általa megadott adatokat saját maga módosíthatja, törölheti a rendelkezésre bocsátott adminisztrációs felületen, illetve kérheti azok törlését a marketing@elitecosmetix.com email címen. Hírlevél esetében lehetőség van a hírlevélről történő leiratkozásra, az annak végén található „Leiratkozom” linkre kattintással.

Felhasználó adatainak kezelése megfelel a 1992. évi LXIII törvény előírásainak.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-62202/2013.